شما اینجائید:خانه»پیاده سازی مقاله»کنترل تطبیقی مسیر ماهواره کوچک با پیشگیری از سینگولاریتی مجتمع و تنظیم تکانه حرکتی
کنترل تطبیقی مسیر ماهواره کوچک با پیشگیری از سینگولاریتی مجتمع و تنظیم تکانه حرکتی
ارسال شده توسط:Papersimتاریخ ارسال: 2016/03/28در پیاده سازی مقالهدیدگاهها برای کنترل تطبیقی مسیر ماهواره کوچک با پیشگیری از سینگولاریتی مجتمع و تنظیم تکانه حرکتی بسته هستند
هدف ما کنترل تطبیقی مسیر ماهواره کوچک با پیشگیری از سینگولاریتی مجتمع و تنظیم تکانه حرکتی
در این پروژه، کنترل تطبیقی مسیر ماهواره با به کارگیری ژیروسکوپ های لحظه ای کنترلی سرعت متغیر [۱] (VSCMG) ارائه شده است. عملکرد کنترل تطبیقی مسیر ماهواره مذکور منجر به پیشگیری از سینگولاریتی مجتمع و تنظیم تکانه حرکتی با استفاده از جابه جایی پوچ میشود. یک کنترلر تطبیقی منجر به تعقیب دقیق مسیر میشود، ضمن اینکه حرکتهای پوچ VSCMG باعث جلوگیری از سینگولاریتی و تنظیم تکانه حرکتی میشود.
کنترلر پیشنهادی، جبرانسازی برای عدم قطعیت پارامترهای موجود در دینامیک های غیرخطی ماهواره است. تعقیب مسیر تقریبی و ردیابی تکانه نمایی از طریق آنالیز پایداری لیاپانوف اثبات شده است. نتایج شبیه سازی نشان دهنده عملکرد کنترلر پیشنهادی به عنوان قانون فرماندهی VSCMG میباشد.
در این گزارش، کنترلر تطبیقی مسیر حرکت برای یک ماهواره VSCMG ارائه شد. در حضور عدم قطعیت های غیرخطی و اینرسی های متغییر با زمان در ماهواره، کنترلر قادر به دستیابی به پایداری کلی و تعقیب مسیر ضمن پیشگیری از سینگولاریتی و تنظیم تکانه حرکتی با استفاده از حرکات پوچ است.
شبیه سازی نشاندهنده عملکرد کنترلر پیشنهادی به عنوان قانون کنترل فرماندهی حرکت مقاوم حتی با شروع از شرایط اولیه سینگولار است. تنظیم سرعت چرخ لنگر با دستیابی به حرکات پوچ و تنظیم تکانه حرکتی، منجر به کاهش توان مصرفی سیستم میشود. به علاوه کنترلر قادر به جبرانسازی اثرات عدم قطعیت و اینرسی متغیر با زمان است. پایداری سیستم از طریق قضیه لیاپانوف تضمین شده و طی شبیه سازی نشان داده شده است.
کنترل تطبیقی مسیر یک ماهواره کوچک با پیشگیری از سینگولارینی مجتمع و تنظیم تکانه حرکتی
Adaptive Attitude Control for a Small Satellite with Integrated Singularity
Avoidance and Momentum Management
Published in: American Control Conference,USA
Date of Publication: June 29 – July 01, 2011
برای مشاهده مقاله ؛ تصویر فوق را کلیک کنید تا دانلود شود