شما اینجائید:خانه»دانلود»بررسی روش های PWM اینورتر های سه سطحی ولتاژ ورودی نامتعادل
بررسی روش های PWM اینورتر های سه سطحی ولتاژ ورودی نامتعادل
ارسال شده توسط:Papersimتاریخ ارسال: 2017/04/23در دیدگاهها برای بررسی روش های PWM اینورتر های سه سطحی ولتاژ ورودی نامتعادل بسته هستند
هدف ما بررسی روش های PWM اینورتر های سه سطحی ولتاژ ورودی نامتعادل
مدار اینورتری معرفی شده در مقاله ی اصلی، از جمله مبدل های چندسطحی میباشد که در روشهایی برای اجرای PWM آن ارائه شده است.مزیت این مدار چندسطحی بر سایر مدارهای اینورتری، وجود نداشتن مساله ی حفظ تعادل ولتاژ بین خازنهای لینک DC است؛ از آنجایی که در سایر مدارهای چندسطحی، تولید سطوح ولتاژ مختلف با استفاده از اتصال سری خازنها فراهم میشود، تنظیم جهت جریانهای ورودی به لینک DC و نقطه ی نوترال، با استفاده از تعیین الگوی سوییچینگ، برای حفظ نقطه ی نوترال در ولتاژ صفر، اهمیت زیادی دارد.
در مبدل معرفی شده، تولید سه سطح ولتاژ، با استفاده از یک منبع DC و یک خازن الکترولیتی دولایه (EDLC) فراهم شده است.
معرفی مدارهای اینورتر چندسطحی
کاهش THD و بهبود ولتاژ خروجی از جمله مزایای اینورترهای چندسطحی است، این مبدلها را از نظر ساختار مداری به سه دسته تقسیم میکنند:
اینورتر چندسطحی با خازن شناور
اینورتر چندسطحی با دیود کلمپ (NPC)
اینورترهای Cascade(آبشاری)
· اینورتر NPC
مبدلهای NPC که از جمله اینورترهای چندسطحی میباشند بر اساس حفظ ولتاژ نقطهی نوترال در مقدار صفر عمل میکنند؛ با این حال ولتاژ نقطه ی نوترال در عمل تغییر میکند، به ویژه در حالت عملکرد فرکانس پایین که این امر موجب ناپایداری اینورتر PWM حتی در شرایط بار متعادل میشود.
متدهای بسیاری برای حفظ تعادل ولتاژ NPCهای چندسطحی ارائه شده است؛ روش بردارهای همسایه و انتخاب بردارهای صفر در PWM بردار فضایی[۱] و تنظیم offset موج در روشهای موج حامل[۲] از جملهی این روشهاست.
· اینورتر H-Bridge
توپولوژی دیگر برای مدارهای اینورتری چندسطحی، استفاده از بخشهای H-Bridge است؛ در این ساختار مداری،مبدلهای H-Bridge به صورت سری و مطابق شکل زیر به یکدیگر متصل میشوند. اگر تعداد مبدلها n باشد، تعداد سطوح ولتاژ در خروجی ۲n+1 خواهد بود.
در این ساختار نیز مساله ی حفظ تعادل ولتاژ بین خازنها مطرح میباشد؛ انرژی راکتیو ناشی از بار راکتیو که به سمت لینک DC باز میگردد، به سایر فازها منتقل نمیشود، در نتیجه ولتاژ لینک DC در مبدل تحت بار، متغیر شده و نمیتوان آن را ثابت فرض کرد.نوسان ولتاژ باعث میگردد تا تولید ولتاژ رفرنس با خطا همراه باشد و هارمونیک های ولتاژ و جریان ناخواسته ایجاد گردد.