شما اینجائید:خانه»دانلود»طراحی کنترل کننده ترکیبی ANFIS/PID برای مبدل باک
طراحی کنترل کننده ترکیبی ANFIS/PID برای مبدل باک
ارسال شده توسط:Papersimتاریخ ارسال: 2019/07/20در دیدگاهها برای طراحی کنترل کننده ترکیبی ANFIS/PID برای مبدل باک بسته هستند
چکیده
در این گزارش، استراتژی کنترل ترکیبی ANFIS-PID برای تنظیم ولتاژ خروجی یک نمونه مبدل باک در محیط شبیه سازی سیمولینک نرم افزار MATLAB پیاده سازی شده است. مبدل باک به عنوان یک تبدیل کننده ولتاژ DC/DC کاهنده نقش بسیار مهمی در ادوات الکترونیک قدرت دارد.
این سیستم متشکل از یک IFBT، دیود، یک سلف با مقاومت موثر سری، یک خازن موازی با بار دارای مقاومت موثر سری و یک بار عموماً اهمی و یک ولتاژ تغذیه ورودی و یک سیستم PWM برای روشن و خاموش کردن تایریستور می باشد. طراحی PID به سادگی و با تنظیم سعی و خطای پارامترهای آن انجام می گیرد. برای طراحی ANFIS ابتدا به شیوه تحلیلی نحوه فرمول بندی پارامترهای یادگیری شبکه ارائه می شود و سپس، در محیط سیمولینک MATLAB پیاده سازی می شود و در نهایت با PID در چهار حالت مختلف ترکیب می شود.
جمع بندی
مبنای طراحی شبکه عصبی فازی ANFIS به عنوان کنترل کننده بر اساس داده های آموزش دریافتی از سیستم حلقه بسته مبتنی بر کنترل کننده PID بود. بنابراین، می توان دریافت که هر چه LID دارای کیفیت عملکرد بهتری باشد، کنترل کننده ترکیبی PID/ANFIS از عملکرد بهتری می توان نسبت به PID برخوردار باشد.
بر اساس تحلیل صورت گرفته، به ازای PID با ساختار ثابت و پارامترهایی که در ابتدای بخش شبیه سازی انتخاب گردید. اگر دقت ردیابی مهم است، بهتر است روش ترکیبی جمع انتخاب شود و برای دست یابی به سرعت عملکرد بالا، روش ترکیبی نوع 1 پیشنهاد می شود. لازم به ذکر است که در این شبیه سازی ها، ولتاژ خروجی باک با PID در سطحی پایین تر از مقدار مطلوب قرار دارد. اگر تنظیم PID به گونه ای انجام شود که ولتاژ آن برگتر از مقدار مرجع انتخاب شود، روش ترکیبی ضرب نتایج قطعاً بهتری نسبت به جمع خواهد داشت.
Novel product ANFIS-PID hybrid controller for
buck converters
طراحی کنترل کننده ترکیبی ANFIS/PID برای مبدل باک
Published in: IET
Date of Publication: 2018
برای مشاهده مقاله ؛ تصویر فوق را کلیک کنید تا دانلود شود